bdat-logo

Koronavirus nás nezastaví!!!

28 února 2021 8:45

Nás nezastaví ani Koronavirus. Stále se držíme a jsme moc rádi, že naši tanečníci neztrácí optimismus. V lednu jsme mohli naše tanečníky vidět na několika online soutěžích, a to Czech Open Cupu, tato soutěž byla naše domácí a my jsme moc rádi, že i naši tanečníci se zapojili. Poté následovala v únoru soutěž Prague Dance Festival. Na „online“ taneční parket si všichni pomalu začínáme zvykat, ale i přesto doufáme, že brzy budou vládní opatření příznivé i pro nás a my budeme moct pomalu rozhýbávat naše taneční lekce na domácím sále a jezdit na soutěže, kde se budeme potkávat i s našimi soupeři naživo. Na těchto soutěžích jsme se potkali nejen s českými soupeři, ale i se zahraničními soupeři (Polsko, Řecko, Maďarsko).

Výsledky:

Miniděti:
Vitalina Kalyn – 2x 3. místo
Nika Anton – 3x finálové umístění
Eliška Jiráková – Elišky byla toto premiéra a ještě se rvala jako lvice. V několika disciplínách skončila těsně pod čarou postupujících do finále.
Marie Tothová – Maruška skončila několikrát těsně za postupem do finále.
Dominika Beránková – Domča skončila těsně za postupem do finále.

Děti:
Šárka Krejdlová – 1x 3. Místo, několikrát také finálové umístění
Ivanna Jakym – Ivanka skončila těsně za postupem do finále.

Junioři:
Karolína Tučková – 3x 2.místo, 1x 3.místo, několikrát také finálové umístění

Mládež:
Adéla Fajfrová – 6x 1.místo, 1x 3.místo

Dueta:
Vitalina Kalyn + Nika Anton – 2x 1.místo, 5x 2.místo
Marie Tothová + Dominika Beránková – 1x 1.místo, 2x 2.místo, 4x 3.místo
Šárka Krejdlová + Ivanna Jakym – 7x 1.místo
Adéla Fajfrová + Karolína Tučková – 8x 1.místo

Online tréninky stále jedou. S našimi nejmenšími se vidíme 2x v týdnu a učíme se nové tance např.: Macarenu, Ptačí tanec nebo opakujeme a přidáváme nové prvky do streetu a dalších našich tanců. U závodního týmku sólistů a duetů se vidíme 2x v týdnu a makáme na fyzické kondici a zlepšování pohybu v našem těle. A s nejstaršími tanečníky máme online hodiny 3x v týdnu a hodiny obnáší hlavně baletní průpravu a zpevnění našeho vnitřního svalstva, a specializované tréninky na latinsko-americké a karibské tance. Dále jsme pro Vás připravili další hodinu a to pro maminky. Každou středu od 18 hod. do 19 hod. probíhá online hodina Latiny pro ženy, s lektorkou Annou Nemčokovou.

Pozdrav našim nejmenším od nejlepších tanečníků z našeho klubu. 🙂

Zpět na novinky