bdat-logo

ÚNOR 2019 – trénujeme, vítězíme!

28 února 2019 11:23

Členové našeho klubu tvrdě makají na svých tanečních dovednostech a stejně tomu bylo i po celý únor. Práce přinesla své ovoce ve druhé polovině měsíce na jedné z největších a nejkrásnějších soutěží v České republice, na Říčanském poháru.

Pár Michael Krameš a Maruška Škvárová se opět stali nejlepšími tanečníky kategorie Junior I třídy E LAT. Zlato si tentokrát vytančili i v kategorii Junior II té samé třídy. Na svém kontu mají již 137 bodů a jsou tak za půlkou cesty do vyšší taneční třídy. Finálového umístění a 6. místa dosáhli v „junior dvojkách“ třídy E Adam Souček s Natálií Kramešovou. V kategorii dospělých třídy C LAT se umístil mladý pár Martin Balán a Kája Tučková na 21. místě. Výborně se odreprezentoval Dominik Meisner se svou tanečnicí Adélkou Fajfrovou. V Říčanech poprvé vyjeli nově vytančenou třídu C a hned si odvážejí finálové umístění a první návrh na postup do třídy B! Ve dvou seniorských kategoriích (senior I C LAT a senior II C LAT) tančil za BDAT finálový pár Václav Marek a Blanka Marková a nově i pár Pavel Janda a Zdeňka Víšková.

Naše úspěšné synchro duo Ádi Fajfrové a Káji Tučkové se připravuje na MS v Moskvě. Říčanský pohár tak byl pro holky generálkou vytuněných sestav i nových kostýmů. Nově se zúčastnily věkové kategorie U21 a opět zvítězily.

Všem tanečníkům moc gratulujeme a přejeme mnoho síly do další práce a hodně štěstí na nadcházejících soutěžích.

Zpět na novinky