bdat-logo

NÁBOR do B.D.A.T. v Trutnově a Praze!!!

1 září 2018 8:00

NÁBOR DO TANEČNÍCH KATEGORIÍ - děti, junioři, mládež, dospělý.

Nábor nových členů do dětských, juniorských i mládežnických tanečních průprav mnoha stylů. Sóla, duety, týmy,páry. ( street dance, Caribbian, latinsko americké a standardní tance, show dance).

CELÉ ZÁŘÍ a ŘÍJEN probíhají nábory (zápisy) a to v Trutnově každou středu od 15h - 18h. v tanečním sále Bene Dance Art Teamu v Trutnově, adresa: Základní škola R. Frimla 816. Trutnov a každé pondělí pro juniory, mládež a dospělé od 19:30h v sále gymnázia Budějovická na stanici metra Budějovická, trasa C, Praha 4.

POZOR POZOR - Připravujeme pro Vás a vaše kamarády, přátele a známé,  další výukové programy. (taneční kurz pro dospělé, latina pro ženy, rytmicky pohybové výuky pro mateřské školy a první stupně základních škol).

TRUTNOV

Nábor probíhá každou středu od 15:00 do 18:00 v sále Bene Dance Art Teamu, adresa. ZŠ R. Frimla 816, Trutnov (děti, junioři, mládež - sólo, duo, týmy, páry)

PRAHA

Nábor probíhá každé pondělí od 19:30 do 21:00 v Gymnáziu Budějovická,  adresa: Budějovická 860, Praha 4 - Michle. (junioři, mládež, dospělý - sólo, duo, páry).

 

 

 

Zpět na novinky