bdat-logo

Závěr roku 2022: Úspěchy a radosti naší taneční školy

30 prosince 2022 6:55

V prosinci jsme zakončili rok 2022 nesmírně úspěšně a plni radosti. Naše taneční škola Bene Dance Art Team má za sebou nezapomenutelné okamžiky, které chceme s vámi sdílet.

Vánoční besídka a poděkování

Dnešním dnem končí nejen rok, ale také série událostí, které nás spojily jako tým. Vánoční besídka Bene Dance Art Teamu se stala nezapomenutelným zážitkem, na který budeme dlouho vzpomínat. Chceme vyjádřit obrovské díky všem, kteří se na této události podíleli, a zejména našim skvělým trenérům a asistentům:

  • Walter Elschek
  • Alka Hrychka
  • Anna Nemčoková
  • Anna Ondráčková
  • Klara Šmídová
  • Martin Balán

Vaše účast a skvělá energie nám dodaly sílu a radost. Byli jste všichni úžasní!

Mistrovství ČR v karibských tancích
Datum 18. prosince zůstane v naší paměti navždy. Bene Dance Art Team se zúčastnil poslední soutěže v roce 2022, a s velkým hrdostí oznamujeme, že naše tanečnice dosáhly vynikajících výsledků. Amálie Peřinová se stala Mistryní ČR v karibských tancích v kategorii děti 1 sport, zatímco Anna Kratochvílová obsadila krásné 4. místo v kategorii děti 1 hobby. Eliška Jiráková si odnesla 7. místo v kategorii děti 2 hobby. I přesto, že některé kategorie měly omezený počet soutěžících, náš tým předvedl skvělé výkony.

Děkujeme všem, kteří nás podporovali, a těšíme se na nové výzvy a setkání v roce 2023!

Vzestup v taneční třídě B ČSTS
Naše taneční úspěchy nekončí soutěžemi. Dne 18. prosince jsme měli tu čest ohlásit postup Michala Provazníka a Nikoly Bábíkové do vyšší taneční třídy B v latinskoamerických tancích v České taneční sportovní federaci. Jejich tvrdá práce a odhodlání v průběhu devíti měsíců nás naplňuje hrdostí, a přejeme jim mnoho úspěchů v nové kategorii. Držíme vám pěsti!

X-Mas Dance Camp a vánoční radost
Vánoční svátky jsou u nás spojeny nejen s klidem a cukrovím, ale také s vášní pro tanec. Taneční soustředění X-Mas Dance Camp, které zahájilo vánoční období, bylo plné radosti a zlepšování se. Pod vedením Waltra Elscheka a Anny Nemčokové naši tanečníci strávili nezapomenutelný čas, setkali se s kamarády z tanečního klubu CrossDance a společně tancovali k radosti.

Děkujeme všem, kteří se účastnili, a našim hostům Natálce Otáhalové a Honzíku Onderovi. Byl to skvělý způsob, jak zakončit náš taneční rok.

S vámi všemi jsme vytvořili nesmírně úspěšný rok 2022 a těšíme se na všechny nové výzvy, které nám přinese rok 2023. Děkujeme za vaši podporu a taneční vášeň!

Zpět na novinky