bdat-logo

Přehled našich úspěchů v soutěžích a Mistrovstvích

18 prosince 2022 11:46

Taneční soutěže a výzvy

V následujících třech měsících jsme byli ponořeni do světa tance, soutěží a nezapomenutelných chvil plných vášně. Naše tanečníky jsme vyslali na různé soutěže, kde náš klub TK BDAT doslova zářil.

1. Soutěž v paláci Žofín: Skvělá reprezentace klubu

Dne 2. října se náš tým vydal do Prahy, do paláce Žofín, na soutěž, kde naši mladí tanečníci excelovali. V kategorii Latina sólo jsme dosáhli skvělých výsledků, a to díky Amálce, Vali, Aničce, Elišce, Vite, Nice, Káje, Ádě a Niky. Moc všem gratulujeme k úžasným výkonům, a děkujeme za skvělou reprezentaci klubu.

Děti 1 Latina sólo: Anička – cha cha 🥈, jive 🥉, rumba finále Amálka – cha cha finále Děti 2 Latina sólo: Nika – jive finále Vita – jive finále Děti duo Latina: Vita + Nika – cha cha 🥉, rumba finále , jive finále Amálka + Vali – samba finále Děti 1 Karibik sólo: Amálka – salsa 🥇, bachata 🥇, merengue 🥇 Anička – merengue finále Děti duo Karibik: Nika + Vita – salsa 🥉, bachata 🥈, merengue finále Amálka + Vali – salsa finále, bachata finále, merengue finále. Kája Tučková – samba 🥇cha cha 🥇rumba 🥇 paso doble 🥇jive 🥇 Niki Bábíková – jive finále Dospělí sólo LAT: Áďa Fajfrová – samba 🥇cha cha 🥇rumba 🥇 paso doble 🥇jive 🥇 Mládež + Dospělí duo LAT: Áďa + Kája – samba 🥇 cha cha 🥈rumba 🥉paso doble 🥈jive 🥇 Mládež sólo CAR: Kája Tučková – salsa 🥉 merengue 🥈 Niki Bábíková – salsa finále, bachata finále, merengue finále Mládež + Dospělí duo CAR: Áďa + Kája – salsa 🥇 merengue 🥉

2. Postupové soutěže ČSTS v Pardubicích: první místo a naděje na finále

Dále jsme se účastnili postupových soutěží ČSTS v Pardubicích, kde náš taneční pár Michal Provazník a Nikola Bábíková dosáhl prvního místa v mládeži. Držíme palce za úspěchy i nadále!

Úspěchy na soutěžích v Říčanech a Mistrovství ČR SUT

Významnými okamžiky byly i soutěže v Říčanech, kde Michal s Nikolou zvítězili a získali třetí potřebné finále k postupu do vyšší třídy B. Na Mistrovství ČR SUT jsme si odnesli několik titulů mistrů ČR v latinskoamerických tancích, jak ve dvojicích, tak v sólových vystoupeních.

Výhra v Jičíně a mezinárodní úspěchy v Liberci

Na poslední soutěži v Jičíně jsme měli důvod k oslavě, protože Michal a Nikola zvítězili v kategorii dospělých. Náš tým také exceloval na mezinárodních soutěžích v Liberci a MS WADF, kde jsme byli svědky skvělých výsledků a úspěchů.

Podrobnější informace o výsledcích našeho klubu naleznete v článku Trutnovinek zde: https://trutnovinky.cz/sport/ostatni-sporty/2022/prosinec/tanecnici-bdat-na-svetovem-sampionatu-v-liberci-ziskali-deset-medaili/?fbclid=IwAR0Ec5oRnIuIKImyLaoO9d3LZKyVCP1RfchPWzmbBl4POSk5YlA8VAxTrds

Zpět na novinky