bdat-logo

Taneční prázdniny 2022: Tanec, zážitky a příprava na sezónu

30 srpna 2022 6:00

Taneční soustředění a víkendy plné tance

Taneční prázdniny roku 2022 jsou v plném proudu a my v taneční škole se pyšníme skvělými chvílemi plnými tance, zážitků a nových dovedností. Naše taneční soustředění pro děti a juniory bylo odstartováno s velkým nadšením a energií. Děti nejen procvičovaly své taneční dovednosti, ale také se zapojily do vědomostních kvízů o našem těle a připravily skvělá vystoupení pro své rodiče.

Zahájení dalšího soustředění v Letovisku Chobot

Následně jsme se přesunuli do krásného prostředí rekreačního areálu Letovisko Chobot, kde probíhalo další taneční soustředění pro třídy C, B, A, M latina a karibik. Přivítali jsme také speciálního hosta Natálku Otáhalovou, která s námi strávila den plný tance a radosti. I přes teplé počasí jsme si užili slunečný den, a naše tanečníky jsme osvěžili ve vodním jezírku přímo nad sálem. Attitude of Dance opět přineslo zajímavý a pestrý týden pro tanečníky latinskoamerických a karibských tanců.

Latina pro ženy – Tanečně-relaxační víkend v Kácově

Nezapomínáme ani na naše tanečnice! Uspořádali jsme nádherný tanečně-relaxační víkend v Kácově pod vedením Aničky. Tři dny plné tance, smíchu a odpočinku nám přinesly nejen nové taneční dovednosti, ale také nezapomenutelné chvíle.

Příprava na druhou část sezóny – Soustředění START

Na konci prázdnin nechybíme ani s tradičním tanečním soustředěním START, které nás připravuje na druhou část taneční sezóny. S velkou pílí jsme se připravovali na první soutěž v Maďarsku, a teď jsme plní síly a odhodlání. Přejeme všem našim tanečníkům hodně štěstí a úspěchů na soutěži!

Start nové sezóny v Siofóku a pohled do budoucnosti

A nakonec jsme odstartovali novou taneční sezónu v maďarském Siofóku s první soutěží za námi. Děkujeme všem našim svěřencům za úžasnou reprezentaci, krásná umístění a skvělé taneční výkony. Přes obrovskou konkurenci jsme si odnesli nejen medaile, ale i nezapomenutelný zážitek. Sledujte nás, protože dalším naším cílem jsou Mistrovství České Republiky v říjnu, které se bude konat v krásném sále Lucerny v Praze.

Sledujte náš web a sociální sítě pro další novinky a těšíme se na setkání s vámi na tanečním parketu!

 

Zpět na novinky