bdat-logo

Soustředění jsme zmákli a soutěží se nebojíme.

6 září 2021 7:35

O prázdninách proběhla soustředění a my jsme se s dětmi mohli potkat ve Svobodě nad Úpou, v Kácově či Rychnově nad Kněžnou. Každé soustředění, které proběhlo nám udělalo velkou radost a zanechalo v nás úžasné vzpomínky. Pod příspěvkem jsme pro Vás vytvořili krátké video, jako vzpomínku na celé léto 🙂

Ale MY máme za sebou už i živé soutěže, kde se našim tanečníkům moc dařilo. První „rozjezdová“ živá soutěž proběhla v Praze v hotelu Clarion 15. 8. v sólových disciplínách latina a karibik. Zúčatnili se tanečníci: Amálka Peřinová, Vali Možíšová, Vitalina Kalyn, Ivanka Jakym, Šárka Krejdlová

Amálka Peřinová 3. místo cha cha , 2. místo rumba, 3. místo salsa, 3. místo bachata, 3. místo merengue
Vali Možíšová 3. místo rumba
Vitalina Kalyn 3. místo cha cha, 3. místo rumba, 3. místo bachata, 3. místo merengue
Šárka Krejdlová 3. místo cha cha, 3. místo jive, 1. místo salsa, 1. místo bachata, 1. místo merengue

Další živá soutěž proběhla o víkendu 28. – 29. 8. v Turnově na Světovém šampionátu. Sjelo se 10 tanečních škol z České republiky a Polska. Jmenovitě: Amálka Peřinová, Valinka Možíšová a Adélka Kalousková, dále jsme měli jako reprezentanty: Niku Anton, Vitalinu Kalyn, Ivanku Jakym, Šárku Krejdlovou, Mišáka Krameše, Karolínu Tučkovou a Adélu Fajfrovou.

Soutěžilo se v karibských a latinskoamerických tancích, dále sólo či duo. Soutěž probíhala dva dny, od rána do večera, a v porotě zasedl i hlavní trenér a vedoucí klubu BDAT, Walter Elschek.

Všichni naši tanečníci si soutěž moc užily a někde to i zacinkalo a odvážely si domů krásné medaile. Výsledky všech soutěží doplníme později, až vyjde výsledková listina od pořadatelů soutěže.

Dále do příspěvku přidáme fotky našich tanečníků z této soutěže.

Zpět na novinky