bdat-logo

LISTOPAD – PROSINEC 2020

22 prosince 2020 11:20

LISTOPAD – PROSINEC 2020
Letošní rok nám končí a byl plný velkých změn a překvapení.

Nejen že jsme se několikrát v roce přizpůsobovali různým nařízení, které vydala vláda ČR, ale převedli jsme všechny naše výuky do ON-LINE prostoru. Zvládli jsme to myslím s úsměvem, i když organizace výuk a vedení našeho klubu bylo o mnoho těžší, než kdy před tím. Jsme velmi pyšní na všechny naše žáky, kteří nejen absolvovali tyto výuky on-line, ale ohromně se zlepšili. Před první karanténou jsme ale stihli ME WADF v Moskvě a pár soutěží v ČR. Z Moskvy naši reprezentanti přivezli plno zlatých medailí v kategorii dětí, za které děkujeme a gratulujeme Michaelu Kramešovi a stříbrné medaile v kategorii mládež duo Adéle Fajfrové a Karolíně Tučkové. V první karanténě jsme odstartovali výuky on-line a doufali, že to brzy skončí a opět se sejdeme na tanečních sále. Bohužel situace se prodloužila až do začátku června. Takže po první karanténě (březen-květen) se v červnu otevřela možnost vyjet na taneční soutěže ČSTS, o které v tu chvíli byl velký zájem a my se také moc těšili. Naši tanečníci byli skvěle připraveni a výsledky nás všechny ohromně nadchli. (Martin Balán – Karolína Tučková finále a 2.místo ve tř. C Latina, Michael Krameš – Marie Škvárová též finále a 2.místo ve tř. C Latina). NÁDHERA 🙂 a skvělá reprezentace TK BDAT a města kde žijeme.

V letní mimosezóně jsme se opět přizpůsobili novým nařízením a všechna naše soustředění jsme uspořádali jako příměstské tábory. Na ně jsme pozvali hosty ze STAR DANCE. Dominika Vodičku a Natálii Otáhalovou. Děti, junioři, mládež z Trutnova z nich byli velmi nadšeni a to byly ty krásné chvíle, na které se nezapomíná a při kterých jsme všichni na chvíli zapomněli v jakém to hysterickém čase právě žijeme. Na konci srpna jsme odstartovali v solech a duech na MČR ČAT v Jablonci nad Jizerou, odkud jsme přivezli plno titulů mistrů ČR. Velmi nás těšilo, že naše přípravy které nemohli probíhat tak jak jsme byli zvyklí, nás dovedli až sem. Všichni si zaslouží velkou pochvalu za precizní přípravu.

Před druhou karanténou, která postihla ČR, odjeli naše dospělé taneční páry (Aleš Holman – Adéla Fajfrová, David Muk – Jolana Dragounová) na soutěže do Prahy a Kroměříže. Byly to poslední Taneční Ligy ČSTS tohoto roku v ČR. No a příprava kterou měli za sebou je posunula ve tř. A Latina, až do semifinále. Naši sólisté a dua odjeli do Polské Varšavy na soutěž WADF a přivezli plno krásných zážitků a medailových umístění. První start na mezinárodním poli zažili naši nováčci (Nika Anton, Vitalina Kalyn, Šárka Krejdlová, Ivanna Jakym). Ve starších kategoriích se nejvíce prosadilo naše nově složené duo sourozenců Kramešových.

Druhá karanténa v ČR (říjen – leden 2021)
Rozjeté on-line výuky a skvělá příprava výuk našich lektorů (Walter Elschek, Anna Nemčoková, Alla Hrychka) Ty nám moc pomohli udržet kvalitu a fyzickou připravenost celého týmu pro soutěž , kterou jsme uspořádali v ON-LINE prostoru 19.12.2020 – KRKONOŠSKÝ POHÁR. Byla to první mezinárodní soutěž v ČR, která byla takto organizována. Přihlásilo se několik týmů z ČR a k nim tanečníci z Řecka. Byla to krásná akce, na kterou jsme moc pyšní, a která nám otevřela dvířka k uspořádání takovéto soutěže znovu. Můžete se také těšit, v termínu 30 – 31.01.2021 proběhne Czech Open Cup – sóla, dua, malé a velké týmy.

Všem našim přátelům, kamarádům a partnerům TK BDAT přejeme krásné svátky vánoční a klidnější r. 2021. Ať se opět všichni sejdeme na tanečních parketech.

 

Zpět na novinky