bdat-logo

ČERVENEC – SRPEN 2020 – Letní taneční soustředění B.D.A.T.

27 srpna 2020 2:47

Co lepšího v létě dělat, než se opalovat, ležet u vody a TANČIT.

Letní taneční výuky – tentokrát v Trutnově a Svobodě nad Úpou, které probíhají již 20 let existence našeho tanečního klubu. Navštívili nás na nich a svou výukou přispěli k zlepšení našich svěřenců, bývalí žáci našeho trenéra Waltera Elscheka.

Anna Nemčoková – Dnes už trenérka TK CrossDance Kolín, studentka TCP – Taneční Centrum Praha, bývalá reprezentantka BDAT, finalistka MČR v latinskoamerických tancích r.2015 ČSTS. Dnes je už Anna dvojnásobná mistryně světa v DUO caribic WADF a vícemistryně světa v sólo latina WADF r. 2019. a vícemistryně evorpy WADF r. 2020.

Natálie Otáhalová – Žákyně taneční konzervatoře, několikanásobná mistryně České Republiky (v kategorii Junior-I 10 tanců, Junior-II 10 tanců, Junior-II LAT, Mládež LAT, U21 LAT) a semifinalistka Mistrovství světa U21. Jedním z hlavních trenérů v kat. JI, byl trenér BDAT Walter Elschek a společně získali na MČR v r. 2011 bronz a v r. 2012 titul mistrů ČR v 10 tancích . Natálie je finalistkou poslední řady světoznámé taneční soutěže StarDance, kde jejím tanečním partnerem byl Matouš Ruml.

Dominik Vodička – Sólista Pražského komorního baletu. Vícemistr ČR v latinskoamerických tancích v kategorii Junior, Finalista Mistrovství ČR v latinskoamerických tancích v kategorii Mládež, Bronzový medailista z Mistrovství ČR v latinskoamerických tancích v kategorii U21. Jedním z jeho hlavních trenérů byl trenér BDAT Walter Elschek. Dominik je vítěz poslední řady světoznámé taneční soutěže StarDance, kde jeho taneční partnerkou byla Veronika Kubařová. 

No a takto krásně se nám tančilo letošní léto. Těšíme se na Vás opět za rok a znovu připravíme zajímavé hosty, s kterými si to MEGA užijeme. 

Zpět na novinky