bdat-logo

A přichází DEN D !!! Jedeme na Mistrovství Evropy do Moskvy

1 dubna 2020 5:10

Přípravy vrcholí a jedni z  našich nejlepších svěřenců, jedou Bene Dance Art Team reprezentovat na Mistrovství Evropy WADF do Moskvy.

6. – 8. 3. ME Moskva

Naši tanečníci předvedli to nejlepší co jsme je naučili, a byli za to právem velmi dobře odměněni. Přivezli domů mnoho cenných kovů. 🙂 Podrobné výsledky zde:

Michael Krameš – JUNIVELES II – nejúspěšnější tanečník celé výpravy

Mišák vyhrál v kategoriích kde bylo až 26 dalších tanečníků.

Natálie Kramešová – JUNIOR II

Naty nám skočila do vyšší věkové kategorie, ale celou dobu bojovala jako lvice a tím se dokázala probojovat až takhle daleko.

Karolína Tučková – JUNIOR I

Kája je naše velmi úspěšná sólistka, ale i s parťačkou Adélkou trhají parkety. Tyto dvě děvčata odtančily nejvíce tanců za celé tři dny.

Adéla Fajfrová – YOUTH

Áďa tančila ve věkové kategorii MLÁDEŽ, která je jednou z nejtěžších a stejně se  dokázala probojovat až do finále a získat cenné kovy.

DUO Adéla Fajfrová + Karolína Tučková – YOUTH

Toto bylo jediné duo, které tento rok do Moskvy jelo, ale jak je vidět, na síle jim to neubralo a dokázali vytančit mnoho medailí.

Tak a ME je za námi… Byl to masakr. Tato soutěž je jednou z nejvíc obsazených a kvalita tance, kterou jsme zde viděli byla opravdu velmi vysoká.

Teď bychom chtěli moc poděkovat tanečníkům za skvělé výsledky, a tím nemyslíme jen cenné kovy, ale i semifinále a čtvrtfinále. Dále také rodičům za podporu svých dětí. A v neposlední řadě také sponzorům, kteří umožnili tento výjezd zrealizovat.

Děkujeme moc všem…

Zde ještě článek v Trutnovinkách o našem výjezdu:

https://trutnovinky.cz/sport/ostatni-sporty/2020/brezen/triumfalni-navrat-s-kilem-medaili-aneb-tanecnici-bdat-v-moskve/?fbclid=IwAR0CTI-HYpwv2GuKdl4CtGIMKuairhMXDxBitjSJZGfUX5s7SAKM2q3bMbU

     

A hned po návratu našich tanečníků z Moskvy se v  ČR  rozšířil vir Koronavirus a my jsem byli nuceni uzavřít sály a zrušit tréninky na dobu neurčitou. Doufáme, že se máte pěkně a všem přejeme pevné zdraví. 🙂 Moc se na Vás opět těšíme.

PS: trénujeme nadále ve formě online tréninků.

Zpět na novinky