bdat-logo

Září, a před námi nová sezóna 2019/2020

1 října 2019 11:15

Do nové sezóny se nám vstupuje mnohem lépe než jakýkoliv jiný rok předtím, a tím největším důvodem radosti jsou nové prostory na trénování dalších šampionů. A tak jsme s ničím neotáleli a rovnou se pustili do tréninků, abychom na soutěžích byli opět tak úspěšní jako v minulých letech.

A následující soutěž, pod hlavičkou WADF, kterou naši tanečníci absolvovali, bylo otevřené mistrovství v Polské Varšavě v nádherné sportovní hale. Naše výprava poprvé vyjela společně do zahraničí ještě s tanečním týmem CrossDance Kolín, a tak jsme spojili síly a za ČR byla výprava větší. V obrovské konkurenci jsme navázali na nedávné úspěchy z Maďarska a přivezli mnoho medailí a krásných finálových umístění.

Michael Krameš: Samba, Rumba, Chacha 3x 1. místo, Maruška Škvárová: Salsa 1. místo, dále pak s Michalem vybojovali krásné 2. místo v párech.
Karolína Tučková: Salsa 3. místo, Paso doble 2. místo, Adéla Fajfrová: Samba 3 místo.
Úspěšní jsme byli i v duetech.
Přestup do starší kategorie dospělých absolvovalo duo Karolína Tučková s Adélou Fajfrovou, nezalekly se a vytančily 2x 1. místo a 6x 2. místo. Naše juniorské duo Natálie Kramešová s Marií Škvárovou přiváží 1. místo a 3. místo.

Prostě PARÁDA

Děkujeme našim členům za skvělou reprezentaci a partnerům za podporu činnosti TK BDAT.

 

 

Zpět na novinky