bdat-logo

LEDEN 2019 – nový rok, nové medaile, nové tváře

30 ledna 2019 12:00

Hned zkraje roku odstartovali naši tanečníci novou taneční sezónu naprosto skvěle. Ve Dvoře Králové Michael Krameš s Maruškou Škvárovou a Adam Souček s Natálií Kramešovou absolvovali svou první soutěž v rámci Českého svazu tanečního sportu. Michael s Maruškou zvítězili v kategorii Junior I E LAT a Adam s Natálií skončili na 7–8 místě v Junior II E LAT. Ve vyšších třídách reprezentovali náš tým Dominik Meisner s Adélou Fajfrovou. Ve skupině Mládež D LAT získali zlato a v dospělé kategorii D LAT dosáhli na krásné 3. místo.

Skvělá atmosféra a perfektní reprezentace našeho týmu byla vidět i na postupových soutěžích ČSTS v Hradci Králové. Do Trutnova přiváží BDAT hned několik zlatých medailí. V Juniorech I třídy E LAT získal Michael Krameš s Marií Škvárovou 1. místo z 20 párů a v kategorii Junior II E LAT dosáhli krásného 4. místa. Finálovou účast ve třídě E Junior II LAT a 6. místo si přivezl Adam Souček s Natálií Kramešovou.
Další náš skvělý pár, Dominik Meisner a Adélka Fajfrová, získal 1. místo v latinskoamerických tancích a to ve třídě D kategorie dospělých. Poprvé v kategorii dospělých tanečníků třídy C LAT mohli porovnat své síly s ostatními páry Martin Balán s Karolínou Tučkovou. Umístili se na 15. příčce.

Leden byl pro naše tanečníky opravdu velmi úspěšný měsíc. Na soutěži v Ostravě, kde se tančila soutěž v sólo latinskoamerických tancích, bodovaly i naše holky. Dvě zlaté medaile a dvě stříbrné si přivezla Tereza Očadlíková. Finálové účasti a krásného 4. místo dosáhla Nikola Bábiková.

Jsme na naše tanečníky moc pyšní!

Zpět na novinky