bdat-logo

Březen, duben, květen – ZISK TITULU MISTŘI ČR + online soutěže

30 května 2021 9:14

Tato doba nám zavřela dveře do našich sálů, ale my nepřestáváme s online tréninky a snažíme se udržet pořád pozitivní energií a nadšení z tance.

Zúčastnili jsme se dalších online soutěží a naši tanečníci jsou nabuzeni mít úspěch dál a dál.
V únoru jsme stále trénovali… Všichni naši tanečníci se zúčastňovali kondičních tréninků s Alkou, pohybových a tanečních tréninků s Aničkou, a tanečních tréninků s Waltrem Elschekem. Naše přípravy pokračovali až do poloviny dubna, kde opět náš domácí klub pořádal další již III. Czech Open Cup v řadě. Zde jsme měli soupeře i z cizích zemí např.: Rumunsko, Maďarsko, Polsko a Řecko. Z celé řady Czech open Cup soutěží vznikl ranklist, kde naši tanečníci mají místo na předních příčkách.
Nejlepší tanečníky máte zvýrazněné dole v obrázkách.

 

Na konci dubna se konečně začínají pomalu rozvolňovat všechna opatření a my můžeme začít chodit na kondiční tréninky s Alkou ven. Dále je již možnost se postupně dostat na naše sály. Stále nemůžeme v plných počtech, ale jsme rádi i za malé rozvolnění.
Další online soutěž, které jsme se my účastnili, byl MG Dance Cup Ostrava. Tato soutěž 17.5. byla jako první v řadě online MČR družstev v latinskoamerických a karibských tancích. Zde jsme měli zastoupení sólistů, duetů, ale právě i 3 týmy.
Tým A Šárka Krejdlová, Adéla Kalousková, Ivanna Jakym
Tým B Nika Anton, Marie Tothová, Vitalina Kalyn

Zisk TITULU mistři ČR v LAT v kategorii juniorů
Tým A – Natálie Kramešová, Karolína Tučková, Michael Krameš

Dále pro Vás připravujeme další online soutěž, již IV. Czech Open Cup (doufáme, že už poslední online soutěž). Termín této online soutěže je 19. 6. 2021.
V kalendáři akcí máte zapsané termíny plánovaných soustředění na prázdniny červenec, srpen.

Zpět na novinky