bdat-logo

Září – Říjen 2020 I v této těžké době se pořád něco děje

10 listopadu 2020 11:47

Náš taneční klub se v září opět rozjel a my jsme nasadili tempo Ferrari.

Ale ještě se malinko vrátíme do konce prázdnin, kde se pro naše tanečníky konala soutěž v Jablonci nad Nisou pod záštitou WADF. Náš tým byl veleúspěšný a nápomocna byla i první karanténa, kde se děti zaměřili na zkvalitnění svého pohybu. Přivezli jsme domů spoustu zlatých, stříbrných i bronzových medailí a to zásluhou: Natálie Kramešové, Karolíny Tučkové, Michaela Krameše, Adélou Fajfrovou, Martinem Balánem, Vendy Skořepové, Elišky Janďourkové. Hrozně velkou radost nám udělal start našich nováčků, jmenovitě: Niky Anton, Vitalinky Kalyn, Ivanky Jakym, Šárky Krejdlové. Holky se skvěle zapsaly do svých kategorií.
Jako podpora na této soutěži byl náš asistent trenéra a tanečník Aleš Holman a samozřejmě zde nesměl chybět ani náš hlavní trenér Walter Elschek, ten ale usedl za stůl poroty.

Za přípravy na soutěž děkujeme Alle, Aničce a Waltrovi.

A JDEME DO NOVÉHO ŠKOLNÍHO ROKU
V září se rozjeli tréninky a přípravy na další soutěže. Čekala nás Varšava, taneční liga a postupové soutěže v Praze a Kroměříži. No a ještě jsme měli před sebou jednu milou věc a to vyhlašování nejlepších sportovců města Trutnova, kam byly pozvány Adéla Fajfrová a Karolína Tučková, ale také náš trenér Walter Elschek. Vyhlašování proběhlo 8. září.

Děti a junioři zahájili tréninky dle rozvrhů a 19.-20.9. strávily krásné víkendové soustředění s naší streetovou lektorkou Veronikou Jónovou.
Naučili se plno nových choreografií, které připravujeme pro taneční soutěže v r. 2021 a na všechna naše vystoupení. Moc si to s Verčou užili a těší se na další víkend plný tance.

26. září se do Trutnova přijel podívat náš kamarád Dominik Vodička. Vítěz poslední řady Stardance, držitel ceny Thálie a úžasný tanečník. S Dominikem probíhali 2 taneční bloky pro ženy. Atmosféra byla úžasná, všichni si to neskutečně užívali a nejen, že si s Dominikem dobře zatančili, ale na sále byl stále slyšet smích. Tento víkend byl velmi plný tanečních akcí a soutěží. Sobota, neděle v Praze a v pondělí  na státní svátek v Kroměříži. Startovali tu tři naše páry.  Nově složený pár Aleš Holman s Adélou Fajfrovou ve tř. A latina a probojovali se i s našim druhým párem Davidem Mukem a Jolanou Dragounovou do semifinále. A Martin Balán s Karolínou Tučkovou kteří se opět protančili do finále tř. C v latině a přibližují se tak k vyšší tř. B. O týden později jsme odcestovali do Polské Varšavy kde se konalo otevřené mistrovství Polska pod světovou org. WADF. Zpět domů do ČR jsme přivezli plno cenných kovů a za to děkujeme našim tanečníkům a reprezentantům města Trutnova, Natálii Kramešové, Karolíně Tučkové, Michaelovi Kramešovi, Nice Anton, Vitalince Kalyn, Ivannce Jakym, Šárce Krejdlové. Všechny tyto soutěže byly neskutečně dobře připravené a perfektně zvládnuté. My máme před sebou další taneční projekty a skvělé hosty, kteří za námi přijedou do Trutnova a  doufejme, že se vše uskuteční ještě v tomto roce. Máte se určitě na co těšit.

Děkujeme všem našim příznivcům, rodičům a v neposlední řadě našim lektorům a věříme, že se brzy potkáme na tanečních sálech. CORONĚ, ZMAR, ZMAR, ZMAR.

Zpět na novinky