bdat-logo

ÚNOR 2020 – jsme rozjetí na 100%, a tím nekončíme…

2 března 2020 11:39

Hned na začátek února máme skvělou zprávu. DALŠÍ TANEČNÍ PÁR VE TŘÍDĚ B. Moc gratulujeme Blance a Vaškovi Markovým, kteří si nově vytančili vyšší třídu B.

Plesová sezóna je v plném proudu,a my jsme měli a ještě budeme mít mnoho tanečních ukázek na plesech v Trutnově a okolí. Jedním z nich byl Ples fotbalového klubu v Trutnově, kde jste mohli vidět náš česko-polský pár Szymona Zalko a Martinu Nelu Němcovou. Tento pár má v latinskoamerických i standardních tancích vytančenou jednu z nejvyšších tříd, a to třídu B.

Toto není jediný taneční pár, kterého z Polska vídáme na našich tréninkách. Náš hlavní trenér Walter Elschek spolupracuje s tanečním klubem Cordex  v Polsku a tyto páry přijeli i do Trutnova na společné tréninky s páry z BDAT.

   

 

 

 

 

A ještě 8. 2. na soutěži v Hlinsku bojoval za BDAT Michael Krameš s Marií Škvárovou v kategorii Jun. I C a odváží si nádherné 2. místo.

Jako další novina je: Michael Krameš bude tančit a pomůže tím TK CrossDance s jednou formací do Moskvy. Víkendové soutředění v Kolíně proběhlo 16.2. No a aby toho za tento víkend nebylo málo Mišák si s Maruškou vyjeli na taneční ligu juniorů, kde se protančili do semifinále a obsadili krásné 12. Místo.

 

Moc děkujeme za skvělou reprezentaci a jsme rádi, že naše práce je vidět. Přejeme hodně úspěchů i do budoucna.

 

Zpět na novinky