bdat-logo

ŘÍJEN 2018 – Úspěchy BDAT ve všech kategoriích

30 října 2018 12:00

V říjnu 2018 zahájil taneční klub spolupráci s mateřskými školami v Trutnově. Taneční výuku zde vede Anna Nemčoková a všechny děti i lektorka si ji náramně užívají.

Na dlouho očekávaném mistrovství světa v latinskoamerických tancích, které se letos konalo v Ostravě, nemohl náš tým chybět. Sešli jsme se zde v hojném počtu a užili jsme si neopakovatelnou taneční atmosféru. Vidět nejlepší světové tanečnice a tanečníky na jednom parketu byl dechberoucí zážitek a motivace do další práce.

V tomto měsíci také pokračuje úspěšná taneční cesta synchro dua Adély Fajfrové a Karolíny Tučkové. Na soutěži DSE v jednom z nejkrásnějších sálů v České republice děvčata vyhrála kategorii Junior II Sync i kategorii Mládež. Třešničkou na dortu pak bylo první místo Adélky v sólo Salse a druhé místo Káji v té samé kategorii.

Radost přináší tancem BDAT i mimo soutěžní parket. V Hostinném si účastníci základního tanečního kurzu pořádaného naší taneční školou užili první prodlouženou tentokrát pořádanou tematicky ve stylu Halloweenu.

Zpět na novinky