bdat-logo

ZÁŘÍ 2018 – Zahájení 2. poloviny taneční sezóny

30 září 2018 12:00

Radost z pohybu mají naši lektoři i mimo taneční parket. Podzimní část sezóny proto odstartovali již druhý zářijový víkend 5km během v Praze a golfovým turnajem Dance Golf CUP pořádaným na Konopišti, kterého se účastnili společně s hlavním trenérem BDAT Waltrem Elschekem porotci a trenéři ČSTS.

Září se v českém tanečním sportu již několikátý rok nese ve znamení mezinárodní  WDSF soutěže Prague Open. Tohoto nádherného tanečního klání, letos nově pořádaného v prostorách Fora Karlín, se zúčastnily hned čtyři dospělé páry startující za BDAT – Aleš Holman s Monikou Merklovou, Petr Ježek s Kristýnou Čechovou, Jan Lípa s Jolanou Dragounovou a Jan Liška s Anežkou Augustinovou. Věříme, že to pro ně byla skvělá příležitost porovnat své taneční síly se světovou špičkou.

Že tým BDAT poctivě makal i během letní přestávky, se ukázalo koncem měsíce. Na soutěži v Neratovicích Adéla Fajfrová s Dominikem Meisnerem vyhráli kategorii Dospělí D  LAT a posunuli se tak o krok blíže k získání další taneční třídy. Nezahálel ani náš seniorský pár. Blanka Marková s Václavem Markem dosáhli třetího místa v kategorii Senioři I C LAT.  Úspěch pak završila Adéla Fajfrová po boku Karolíny Tučkové. Holky v kategorii TPV Junior II Sync (Synchro dance) jednomyslným rozhodnutím poroty získaly první místo.

Zpět na novinky