bdat-logo

DUBEN 2018 – BDAT v akci

30 dubna 2018 12:00

Víkend 7. – 8. 4. byl pro Bene Dance Art Team velice úspěšný. Taneční skupiny nám udělaly obrovskou radost svou obhajobou titulů na soutěži FTM. Děti získaly 1. místo a junioři dosáhli 2. místa. Oba dva týmy postupují na Mistrovství České Republiky, kde budou bojovat o další krásné umístění. Děkujeme též všem rodičům, kteří na soutěže s našimi dětmi jezdí a podporují je. Velké díky patří i choreografům Lence Janečkové, Veronice Jónové, Báře Pilné a Walteru Elschekovi.

Další skvělý výkon předvedli na soutěži ČSTS Václav Marek s Blankou Markovou, kteří na své druhé soutěži v kategorii C LAT získali 1. návrh na třídu B. Také gratulujeme a těšíme se na další úspěchy.

Na soutěži se vedlo i Davidu Šafránkovi a Báře Jacháčkové, kteří společných soutěží ještě moc nezažili, ale přesto se jim podařilo postoupit do finále a umístit se krásném 6. místě.

15. 4. se konala soutěž v Kladně, kde naše holky Áďa s Kájou v synchro duu opět ovládly celou soutěž a zvítězily. Taneční pár Dominik Meisner s Adélou Fajfrovou se protančili do finále a přivezli si domů krásné 5. místo. Martin Balán s Karolínou Tučkovou skončili v semifinále na 9. místě. V těch nejvyšších třídach se Honza Lípa s Jolanou Dragounovou probojovali do semifinále a obsadili nádherné 12. místo.

Ani na tréninku v Trutnově jsme nezaháleli a už nám tu roste nová generace dalších šikovných tanečníků. Na všechny naše žáky jsme moc pyšní a přejeme jim hodně skvělých výsledků a plno energie do další práce.

21. 4. BDAT bodoval v Německém Görlitz – oba naše taneční páry postoupily do večerního finále, kde obsadili Jan Liška s Anežka Augustinovou medailové 3. místo a David Šafránek s Bárou Jacháčkovou 5. místo.

 

V noci 21. 4. se pořádala skvělá akce s Danem Nekonečným ve výstavním paláci v Praze Letňanech, kde po Nekonečného boku vystupovala naše lektorka Anička Nemčoková.

 

21. – 22. 4. tento víkend byl ještě úspěšný pro pár Václava Marka a Blanku Markovou, kteří na své 5. souteži v Kladně v kategorii C vyhráli kategorii a získali svůj druhý návrh na třídu B.

 

Moc gratulujeme a jen tak dál.

06

Zpět na novinky